"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Σάμο βρέθηκε ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Αιγαίο Νίκος Μανάβης

 Η Ανταρσία στο Αιγαίο είναι η μόνη παράταξη που αντιπαλεύει την νέα ΚΑΠ και το Μητρώο Αγροτών τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εξορμήσεις της «Ανταρσία στο Αιγαίο» στο νησί της Σάμου. Στο νησί βρέθηκε από το Σάββατο 16 ως την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης Νίκος Μανάβης και συμμετείχε στην προεκλογική δουλειά με τα μέλη του συνδυασμού. Συγκεκριμένα ο κ. Μανάβης συμμετείχε στις εξορμήσεις που έγιναν στο Βαθύ, στο Καρλόβασι, στο Μαραθόκαμπο, στον Όρμο Μαραθοκάμπου, στον Κάμπο και στο Πλάτανο.

 




Ακόμη κατά την παραμονή του στην Σάμο, ο επικεφαλής της «Ανταρσία στο Αιγαίο», παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Café 102,4» και τον δημοσιογράφο Μάνο Στεφανάκη, καθώς και στον τηλεοπτικό σταθμό «Σαμιακή Τηλεόραση» και την δημοσιογράφο Βιολέτα Τριπόδη.

 

Κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων του ο κ. Μανάβης υπογράμμισε πως η «Ανταρσία στο Αιγαίο» είναι η μόνη παράταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου που αντιπαλεύει την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και το Μητρώο Αγροτών που οδηγούν σε μεγάλες περικοπές των άμεσων επιδοτήσεων ιδιαίτερα στους μικρούς παραγωγούς, δηλαδή την πλειοψηφία των παραγωγών των νησιών μας.

 

Παράλληλα η Ανταρσία στο Αιγαίο αγωνίζεται για την χάραξη νησιωτικής αγροτικής πολιτικής, που θα στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς και θα εξασφαλίζει την παραγωγή των τροφίμων που έχουμε ανάγκη στα νησιά μας.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε για την ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού που θα εξασφαλίζει νερό για ύδρευση και άρδευση για όλα τα νησιά της Περιφέρειας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου