"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Γεωργούλας και ΛΑΣ στην ΕΝ.Π.Ε. με ψήφους Μουτζούρη και ΣΥΡΙΖΑ


Αίσθηση προκάλεσε, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Π.Σ. η εκλογή του επικεφαλής της παράταξης ‘’Άλλος Δρόμος’’ κ. Στράτου Γεωργούλα ως αντιπροσώπου στην ΕΝ.Π.Ε. (Ένωση Περιφερειών Ελλάδας) με τις ψήφους της παράταξης του κ. Μουτζούρη. Συγκεκριμένα το ψηφοδέλτιο του ‘’Άλλου Δρόμου’’ έλαβε οκτώ (8) ψήφους αν και η παράταξη διαθέτει μια έδρα στο Π.Σ. Β. Αιγαίου.
Μικρότερη έκπληξη αποτέλεσε η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΛΑΣ (τόσο από μέλη της περιφερειακής παράταξης το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από του κ. Μουτζούρη). Την τρίτη έδρα αντιπροσώπου στην ΕΝ.Π.Ε. κατέλαβε η παράταξη του κ. Χριστόφα. Δεν εξέλεξε αντιπρόσωπο η παράταξη της κ. Καλογήρου, καθώς το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού έλαβε μόλις τέσσερις ψήφους αν και διαθέτει 13 έδρες στο Συμβούλιο. Από την συνεδρίαση απουσίαζαν οι εννέα (9) από τους δεκατρείς (13) συμβούλους και η ίδια κ. Καλογήρου.
Οι παρατάξεις του κ. Μουτζούρη και του κ. Σπιλάνη (ΣΥΡΙΖΑ) δεν κατέθεσαν ψηφοδέλτια.
Η Ανταρσία στο Αιγαίο δεν μπήκε  σε υπόγεια παζαρέματα με τις άλλες παρατάξεις. Συμμετείχε στην  διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων στην ΕΝ.Π.Ε. με δικό της ψηφοδέλτιο, λαμβάνοντας μόνο την ψήφο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου