"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Ο Αριστείδης Σγατζός νέος περιφερειακός Σύμβουλος της "Ανταρσία στο Αιγαίο"

Η Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά, στα πλαίσια της εναλλαγής που διέπει τη θέση του εκλεγμένου αντιπροσώπου της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, ανακοινώνει την αντικατάσταση από 01/01/2018 του μέχρι τώρα αντιπροσώπου της Στρατή Παυλή, από τον Αριστείδη Σγατζό. Ο Στρατής Παυλής είχε αντικαταστήσει πριν 20 μήνες περίπου τον Ανδρέα Μπάλλα.


Αριστείδης Σγατζός
Στρατής Παυλής

Ο Αριστείδης Σγατζός που θα διατηρήσει τη θέση του περιφερειακού συμβούλου μέχρι το τέλος της θητείας του παρόντος περιφερειακού συμβουλίου, είναι απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος και Δρ. Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Εργάζεται ως δάσκαλος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Λέσβου και της ΕΓ του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Λέσβου. Έχει εργασθεί στο παρελθόν ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες και ρ/σ της Λέσβου, ενώ πολιτικά, ανθρωπολογικά, παιδαγωγικά και φυσιογνωστικά κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και συλλογικές εκδόσεις τόσο της Λέσβου όσο και πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου