"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση ενάντια στο «εισιτήριο» στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου

Σε κινητοποίηση ενάντια στην επιβολή του εισιτηρίου των 5 ευρώ προχώρησαν την Τετάρτη 9 Φλεβάρη οι κάτοικοι του Πλωμαρίου, οι οποίοι διαμόρφωσαν και σχετικό ψήφισμα:

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Σύσσωμοι οι κάτοικοι του τέως «Καποδιστριακού» Δήμου Πλωμαρίου διαμαρτύρονται και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το πολυνομοσχέδιο Υγείας, που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων, γιατί ουσιαστικά καταργεί την παροχή ΔΩΡΕΑΝ δημόσιας Υγείας ,που είναι υποχρέωση της Πολιτείας.

Η οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας και ειδικότερα τους αγρότες και χαμηλοσυνταξιούχους – που είναι η πλειοψηφία στην ύπαιθρο- με το κόψιμο των μισθών, του δώρου, των συντάξεων, του πληθωρισμού, εξανεμίζει το εισόδημά τους και καθιστά προβληματική τη δυνατότητά τους να πληρώσουν τη συμμετοχή τους για εξετάσεις.

Με την αξιολόγηση που εισάγεται στο έργο των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας , αν αυτό κριθεί ανεπαρκές, τότε αυτά απλά … θα κλείσουν.

Για αυτό όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας και λέμε ΟΧΙ στο πολυνομοσχέδιο, που ιδιωτικοποιεί την Υγεία.

Για αυτό όλοι μαζί ενώνουμε τις φωνές μας και λέμε ΝΑΙ στη ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ .

Προς: κ. Υπουργό Υγείας Αθήνα

Οι κάτοικοι του Πλωμαρίου
Πλωμάρι 09 -02 -2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου