"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μαχητική η «υποδοχή» Γερουλάνου από τους συμβασιούχους


Η Ανταρσία στο Αιγαίο-Αντικαπιταλιστική Αριστερά χαιρετίζει τη μαχητική κινητοποίηση «υποδοχής» του υπουργού πολιτισμού Γερουλάνου το πρωί του Σαββάτου 19 Φλεβάρη στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

Με κάλεσμα του Σωματείου Συμβασιούχων του Υπ. Πολιτισμού, το οποίο στήριξε και ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Λέσβου, οι συμβασιούχοι μαζί άλλους εργαζόμενους αποδοκίμασαν τον υπουργό πολιτισμού που υλοποιώντας την αντικοινωνική πολιτική του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ διατηρεί εργαζόμενους που καλύπτουν πάγιες ανάγκες σε καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας, κάτω από την απειλή της απόλυσης.

Την ίδια στιγμή ανάλογου χαρακτήρα κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Ελληνικά Κλωστήρια βρισκόταν σε εξέλιξη στη Θράκη λόγω της παρουσίας εκεί του πρωθυπουργού.

Για άλλη μια φορά φάνηκε ότι μόνο με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καταστολής που στέλνονται ενάντια στους εργαζόμενους οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μπορούν να πραγματοποιήσουν τις φιέστες τους.

Αυτή η επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και την κοινωνία κυβέρνηση, που έχει παραδώσει τα πάντα στη συντεχνία τραπεζιτών και βιομηχάνων, πρέπει να φύγει το συντομότερο, πριν η χρεοκοπία γίνει τραγωδία. Κρίσιμο βήμα για την απαλλαγή της χώρας από την πολιτική ΠΑΣΟΚ-ΕΕ-ΔΝΤ η συμμετοχή του κάθε εργαζόμενου, άνεργου, αγρότη, αυτοαπασχολούμενου, κάθε φοιτητή και νέου στην απεργία και τις συγκεντρώσεις στις 23 Φλεβάρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου