"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Περιοδεία Ανδρέα Μπάλλα στη Σάμο


Στη Σάμο θα βρίσκεται την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Μάη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Ανταρσία στο Αιγαίο, Ανδρέας Μπάλλας. Στα πλαίσια της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν:
-     - Συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή 9 Μάη  στο Βαθύ στο ξενοδοχείο Σάμος, στις 7μμ
-  -Εκδήλωση το Σάββατο 10 Μάη  στο Καρλόβασι στην αίθουσα της κινηματογραφικής λέσχης Ίριδα, στις 7μμ

Στην συνέντευξη τύπου και την εκδήλωση θα  μιλήσουν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανδρέας Μπάλλας, εκπαιδευτικός και γραμματέας της ΕΛΜΕ Λέσβου, και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Σάμου Τάκης Διαμαντίδης, επίσης μέλος του εκπαιδευτικού κινήματος και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σάμου.

Θα αναλυθούν οι θέσεις μας για τα τοπικά ζητήματα της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και της Σάμου, πως συνδέονται με την κυρίαρχη πολιτική και τα μνημόνια στη χώρα μας και πως να τα αντιπαλέψουμε, καθώς και η θέση μας για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ, ποιός είναι ο ρόλος τους και η επίδρασή τους στις λαϊκές τάξεις και την καθημερινότητα, πως όλα αυτά διαπλέκονται και λειτουργούν ενιαία, και τι προτείνουμε να πράξει ο εργαζόμενος λαός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου