"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Εκφραση της αστικης πολιτικης, τα ψηφοδελτια του ΣΥΡΙΖΑ, στους Δημους και στην Περιφερεια


Απολύτως φυσιολογική είναι η ένταξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια και για τους Δήμους της Λέσβου, ακραίων στοιχείων, μεγαλοεπιχειρηματιών, ηγετικών στελεχών ΜΚΟ και φυσικά παραγόντων των κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους.
Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στην συμμετοχή του ακροδεξιού Δημήτρη Κόρακα, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για το Δήμο Μυτιλήνης και στην συνέχεια στην αποπομπή του από αυτό. Την ίδια στιγμή πέρασε απαρατήρητη και ασχολίαστη η παρουσία του κ. Λάκη Κυπαρίσση, της κ. Βασιλική Ανδρεαδέλλη και του κ. Ιωάννη Μπαλμπακάκη στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Όπως ασχολίαστες πέρασαν και οι υποψηφιότητες των επιχειρηματιών κ. Παναγιώτη Σελάχα, στο δημοτικό ψηφοδέλτιο για την Δυτική Λέσβο και της κ. Γιούλας Αργυρουδή στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Ο κ. Κυπαρρίσης είναι από τους ανθρώπους που το περασμένο καλοκαίρι απαγόρευσαν στους πρόσφυγες να μπουν στην πλαζ του ΕΟΤ στη Μυτιλήνη. Τώρα εμφανίζεται ως διευθύνων σύμβουλος της ΑΔΕΛ. Είναι από αυτούς που θέλουν να γεμίσουν την Λέσβο σημαίες και φυσικά χωράει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Ανδρεαδέλλη είναι ηγετικό στέλεχος της ΜΚΟ Ηλιαχτίδα, με τους εκατοντάδες απλήρωτους εργαζόμενους, και φυσικά χωράει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μπαλμπακάκης πρώην στέλεχος των μυστικών υπηρεσιών και διοικητής του κολαστηρίου της Μόριας, φυσικά χωράει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Σελάχας, ένας από τους χονδρέμπορους κρέατος, που ευθύνονται για τις χαμηλές τιμές παραγωγού στο κρέας,  φυσικά χωράει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Η κ. Αργυρούδη διευθύντρια της κλινικής Αργυρούδη, στην Χίο, επίσης χωράει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της αστικής τάξης που υλοποιεί την πιο προωθημένη και επιθετική πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Γι' αυτό κι όλοι/ες αυτοί/ες που αποτελούν την νέα συμμαχία του κεφαλαίου, χωράνε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων, των φτωχομεσαίων αγροτών, επαγγελματιών, εμπόρων και επιστημόνων είναι το ψηφοδέλτιο της Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά. Είναι ο μόνος συνδυασμός που έχει από τώρα, ξεκάθαρα, δηλώσει ότι δεν θα μπει σε παζάρια εξουσίας, που στελεχώνεται από αγωνιστές του εργατικού κινήματος, νέους εργαζόμενους, αγρότες και αγρότισσες, ανθρώπους του καθημερινού μόχθου.
Η  Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά είναι η φωνή των εργαζομένων μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο και έχει αποδείξει ότι μπορεί βάζει φρένο στις αντιλαϊκές πολιτικές πετυχαίνει νίκες υπέρ των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου