"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

"Ελεύθεροι...." που θέλουν να μας δέσουν όλους!

(πηγή φώτο: στο νησί)

Ανήμερα χθες της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου διάλεξαν οι νοσταλγοί της χούντας, των ξερονησιών, των βασανιστηρίων, οι νοσταλγοί αυτών που προκάλεσαν την τουρκική εισβολή στη Κύπρο με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο να εξυμνήσουν τους πολιτικούς τους μέντορες και εμπνευστές (την αποκάλυψη έκανε η παράταξη “Δημοκρατική Μυτιλήνη”). Είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούν όλο το προηγούμενο διάστημα και σήμερα στη διασπορά μίσους και φανατισμού στο νησί μας με αφορμή το προσφυγικό – μεταναστευτικό, είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν ή χειροκρότησαν στο πογκρόμ πέρσι σαν σήμερα στην πλατεία Σαπφούς. Κρύβονται κάτω από τον ψευδεπίγραφο τίτλο “Ελεύθεροι Πολίτες” για να διαδώσουν το κήρυγμα του μίσους τους.
Καλούμε το λαό της Μυτιλήνης και όλου του Βόρειου Αιγαίο να τους απομονώσει να βροντοφωνάξει “Ποτέ μια” καταδικάζοντας ταυτόχρονα τις πολιτικές που τους έφεραν “στον αφρό” τις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου