"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ


Δελτίο τύπου

Η Ανταρσία στο Αιγαίο στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ. Η νίκη τους θα είναι νίκη όλων των εργαζομένων της χώρας. Ήδη ο αγώνας τους έχει πετύχει να ξεσκεπάσει το ρόλο που παίζουν οι διάφορες γραφειοκρατικές συνδικαλιστικές ηγεσίες και να τις βάλει στο περιθώριο. Είναι κι αυτό μια σημαντική συμβολή στην συγκρότηση ενός νέου δυναμικού εργατικού κινήματος που θα δίνει νικηφόρους αγώνες και θα αποσπά κατακτήσεις.
Τα αιτήματα των εργαζομένων του ΟΤΕ για να μην περάσει καμία απόλυση εργαζομένου, την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας, τη πραγματοποίηση μόνιμων προσλήψεων προσωπικού, την κατάργηση της αξιολόγησης, την επαναφορά του ΟΤΕ στο δημόσιο τομέα και την λειτουργία του με κοινωνικό έλεγχο έχουν την πλήρη υποστήριξη μας.
Οι εργαζόμενοι/ νες πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να βάλουν στην άκρη τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες των Ομοσπονδιών της ΓΣΕΕ, να δημιουργήσουν ένα νέο κέντρο αγώνα που θα εκφράζει τα δικά τους συμφέροντα και θα τους επιτρέψει να συναντηθεί ο αγώνας τους με τις γενικότερες αγωνίες και ανάγκες των εργαζομένων της χώρας και της νησιωτικής Ελλάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου