"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ


H ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους, στην σημερινή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στον ΟΤΕ, που αντιδρούν στις τρομοκρατικές απειλές και πιέσεις που ασκεί η Deutsche Telekom σε εκατοντάδες εργαζόμενους προκειμένου να «παραιτηθούν» και να αποχωρήσουν με το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου.
Στην πραγματικότητα πρόκειται για απολύσεις που στοχεύουν στην αύξηση της κερδοφορίας ,στην μείωση του κόστους εργασίας, στο ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΙΠΕΔ (χαρακτηριστικό παράδειγμα το ακίνητο στην Νεάπολη), στο πάρτυ των εργολάβων που συνεχίζεται.Όλα αυτά κάτω από τα μάτια της Ομοσπονδίας που σαν πειθήνιο όργανο της ΓΣΕΕ και του δόγματος μένουμε Ευρώπη δεν εμπνέει πλέον καμιά εμπιστοσύνη στους εργαζομένους.
Κανένα σχόλιο και καμιά κουβέντα από την κυβέρνηση, αν και το Δημόσιο κατέχει ακόμα το 5%, που συνεχίζει να αδιαφορεί και να σφυρίζει κλέφτικα.
- ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΤΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου