"Και να γιατί είμαι το πνεύμα της ανταρσίας, γιατί στα ιδανικά των κόσμων που γκρεμίζονται, φέρνω τα ιδανικά των κόσμων που γεννιούνται. Είμαι κάθε φορά το μέλλον..." Κ. Βάρναλης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Παρουσίαση διακήρυξης και επικεφαλής του ψηφοδελτίου


Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο ‘’Λέσβιον’’ της Μυτιλήνης και ώρα 1.15 θα γίνει παρουσίαση της εκλογικής διακήρυξης της Ανταρσίας στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά για τις Περιφερειακές εκλογές του Μαϊού και του επικεφαλής του ψηφοδελτίου .
Η παράταξη μας θα δώσει την μάχη των Περιφερειακών εκλογών με στόχο την ενίσχυση της σε ψήφους αλλά και σε εκλεγμένους συμβούλους. Έτσι ώστε να εκπροσωπήσει το λαϊκή και εργατικό κίνημα με πιο δυνατή φωνή.
Η Ανταρσία στο Αιγαίο – Αντικαπιταλιστική Αριστερά θα συμβάλει στη συγκρότηση ενός μαζικού κινήματος διεκδίκησης, αντίστασης, ρήξης και ανατροπής απέναντι σε κεντρικό και τοπικό κράτος και τις πολιτικές τους, αναδεικνύοντας τον ταξικό, αντιλαϊκό χαρακτήρα τους και το αντιδραστικό πλαίσιο, που έχει θεσμοθετηθεί εδώ και δεκαετίες σε πλήρη σύμπνοια με τις επιταγές της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου